BandarBaruBangi

. TINTON VIETNAMESE ROLLS. . RM10 per pack: - prawn - 4 rolls /pack or ; - Grilled Chicken - 4 rolls /pack or; - Crabsticks - 5 rolls /pack or; - Vege - 7 rolls / pack Value pack - RM40 25 rolls, (mix 7 chicken, 7 crabstick, 6 prawn, 5 vege) . FREE 10 aiskrim kordial atau satu botol air berkarbonat dgn setiap value pack 25pcs!!! . . Whatsapp 016-9679354 😊 . . #vietnameserolls #aafiyah #popiavietnam #safieyilias #bangisentral #bandarbarubangi #ctdk #sajad #bandarseriputra #ukmbangi #dsv #aliffsyukriterlajaklaris #palacealiffsyukri #fingerfood #familyday #fooddeliverybangi #bangifooddelivery #bangiwonderland #aiskrimmalaysiamurah #aiskrimmalaysia #icecreammalaysia #gymfood #kendurikahwin #pakejkahwinmurah #ziana #reunion #pakejperkahwinan #dietplan #moodrepublik #bazarpaknil

WSSA Official Speed Stack CUP Pro Series 2 ASIAN OPEN (BLUE) Game Sport ——————————————————— 👉🔥Follow @artistichomemalaysia for more interesting items and offer 👉@artistichomemalaysia👈 ——————————————————— . Take Your Stacking To The Next Level! Asian Pro Series 2 cups are design for WSSA 2015 Asian Open Sport Stacking Championships in Malaysia. . 📌No center that eliminates air resistance and reduces down stacking time 📌Special high impact material 📌Official WSSA approved equipment 📌Developed in conjunction with the world’s top stackers, they include special features and are approved by the WSSA for competition use. Available white, they also feature the patented Quick Release stem. . Speed Stacks® are specially designed high-tech Sport Stacking cups endorsed by the World Sport Stacking Association (WSSA) for competition. Please Note: Snap Tops are not compatible with Pro Series RM 128 exclude delivery fee #speedstack #speedstacks #speedstacking #cupstacking #speedstacking #sportstacking #wssa #subang #subangjaya #kualaselangor #ampangjaya #srikembangan #cheras #cherasperdana #rawang #kajang #kajangperdana #klang #puchong #puchongperdana #puchongprima #puchongpermai #cyberjaya #bandarbarubangi #bandarseriputra #hululangat #bandarputeri

(New item) . Cotton On ikids for sale . Saiz 3y New item with tag . Tersilap beli saiz seluar anak . Just Rm50 Rm50 Rm50 . Price exclude postage . Postage rm8 for semenanjung and Rm12 for Sabah Sarawak . . Click profile to direct whatsapp. . #yatiekitchen #prelovedcottononmalaysia #newitem #calacara #bandarbarubangi #kajang #putrajaya #upm #uniten #kptmbangi #unikl #ukm #sayajual #bajubudak #prelovedmalaysia

Selesai baiki fon XiaoMi Redmi Note 1 milik Pn. Noramira dari Fasa 4C Presint 8 yang mengalami masalah software. . Pn. Noramira minta BenAbas Gadget untuk tengokkan fon beliau yang katanya tidak boleh masuk menu dan hanya sangkut di logo XiaoMi. . Bila kami periksa, ternyata data didalam emmc nya masih lagi boleh dikesan dan dibaca cuma terdapat masalah pada sistem software yang menyebabkan ianya crash dan perlu dibaiki semula sistem software nya. . Setelah siap proses flash firmware berjalan, fon XiaoMi RedMi Note 1 milik Pn. Noramira kembali hidup normal dan boleh masuk ke menu seperti sebelumnya. . Nak repair handphone? Whatsapp kami di 0132644102 atau klik link https://tinyurl.com/jmmuvbg untuk terus berhubung dengan kami.

Selesai ganti set bateri yang baru bagi phone Asus Zenfone 6 milik En. Azalimi dari Fasa 4C Presint 8. . En. Azalimi minta BenAbas Gadget untuk tengokkan phone beliau yang tidak boleh dicas dan hidup. . Phone beliau ini rupanya pernah masuk air dan terus kami cuci kan mainboard nya untuk elak sebarang short circuit berlaku pada kemudian hari. . Bila kami periksa lagi, kami dapati bateri nya sudahpun terbakar kesan dari masuk air dan terus digunakan tanpa diservis terlebih dahulu. . Setelah siap kami gantikan dengan set bateri yang baru, Asus Zenfone 6 milik En. Azalimi dari Fasa 4C Presint 8 kembali hidup dan boleh dicas semula.

Terima kasih kepada En. Khalid dari Fasa 3 Presint 9 yang datang ke premis BenAbas Gadget untuk beli bateri bary bagi phone Samsung Note 3 beliau. . Samsung Note 3 N9005 milik En. Khalid dari Fasa 3 Presint 9 kembali hidup normal dan boleh dicas setelah digantikan dengan bateri baru. . Nak repair handphone? Whatsapp kami di 0132644102 atau klik link https://tinyurl.com/jmmuvbg untuk terus berhubung dengan kami.

Selesai ganti set charging board bagi phone XiaoMi RedMi Note 1 milik Pn. Norfareha dari Presint 9. . Pn. Norfareha yang jumpa kedai kami hasil carian di google di blog ini https://profhariz.com/kedai-repair-handphone-di-kl-putrajaya/ minta kami untuk tengokkan phone beliau yang katanya mati dan tidak boleh dicas. . Bila kami periksa kami dapati bateri dan motherboard nya masih lagi normal melainkan charging port beliau yang sudah rosak dan perlu diganti. . Setelah siap kami gantikan dengan set charging board yang baru, XiaoMi RedMi Note 1 milik Pn. Norfareha dari Presint 9 kembali boleh dicas dan hidup semula seperti sebelumnya. . Nak repair handphone? Whatsapp kami di 0132644102 atau klik link https://tinyurl.com/jmmuvbg untuk terus berhubung dengan kami.

Dapat wassap dari saudara Akmar dan Fatimah...kereta kesayangan baru sudah terkena air udang sudah bocor plastik kena seat sampai ke karpet lantai....habis bau satu kereta😂😂😂😂 Tanya kat kedai harga mintak mcm nak pi haji dar...... 😢😢😢😢 Alhamdullilah abam bg harga kasih sayang.... Segala masalah yang di hadapi kita kasi selesaikan. 😉😉😉 Tq support servis @shaharul83 #cucikusyenmurah #axia #axiaclub #produa #serviadoortodoor #desasurada #kajang #bangi #bandarbarubangi #sungairanaldalam #polishlantai #polishmarble #cucikarpetsurau #cucikarpetpejabat #fogging #nanomist

Selesai ganti set bateri yang baru bagi phone Asus Zenfone 5 milik En. Eddy Has dari Sepang. . En. Eddy Has minta BenAbas Gadget untuk tukarkan bateri Asus Zenfone 5 beliau yang katanya cepat sangat peratus nya turun secara mendadak. . Setelah siap kami gantikan dengan set bateri yang baru, Asus Zenfone 5 milik En. Eddy Has kembali normal seperti biasa. . Nak repair handphone? Whatsapp kami di 0132644102 atau klik link https://tinyurl.com/jmmuvbg untuk terus berhubung dengan kami.

. .Sumi Jelly Cocktail . . TINTON AISKRIM MALAYSIA Sedia menerima tempahan utk sebarang majlis.. . . KAMI MENGGUNAKAN FILTERED WATER COWAY SO TAK PERLU RISAU MEMANG TERJAMIN KEBERSIHAN ❤ . 🌹AISKRIM MALAYSIA PREMIUM RM1.50🌹 -choki choki -oreo -sumi jelly cocktail -soda bandung muo -creamy jagung -pink guava -asam boi . 🌹AISKRIM MALAYSIA KLASIK 60sen🌹 -laici -sarsi -oren -anggur -strawberry . . . .Whatsapp 016-9679354 😊 . . #vietnameserolls #sajad #popiavietnam #bangigateway #bangisentral #bandarbarubangi #haqiemrusli #bukitmahkotabangi #bandarseriputra #ukmbangi #palacealiffsyukri #unitenbangi #uniklbangi #pakejkahwin #gmi #fooddeliverybangi #bangifooddelivery #bangiwonderland #aliffsyukriterlajaklaris #aiskrimmalaysia #putrajayafooddelivery #pakejkawin #kendurikahwin #reunion #aiskrimbatang #potluck #ctdk #moodrepublik #bazarpaknil #dessert

Korang apa tahu sis balik kerja terus masak, berbuka puasa dan terus pegi zumba karamba! Ehhh best pulak Zin malam nie ala-ala ganaz gitu! Dah workout ke komer? Ke mereput? Pedih tak? #anissalwati #anisworkout #zumbaserdang #slimandfitbangi #slimandfitserdang #slimandfitmalaysia #upmserdang #sriserdang #bandarbarubangi #ukmbangi #upmserdang #serikembangan #ladiesonly #anissalwatibeforeafter

-KOLAGEN GPS- ha pasai apa Cik Roses gelar dia Kolegen GPS?? . . Sesiapa yg minum Kolagen ni dia akan cari lokasi dimana tempat major masalah kulit anda. Contoh kan!! . . 🍎Andai anda ada mengalami parut bersalin dia akn perbaiki dan menghilang kn parut secara semulajadi. . . 🍎jika anda ada masalah hitam bahagian sulit wanita, ketiak hitam, leher hitam dia akn cerah kn kembali sekata. . . 🍎membantu juga masalah jerawat (jerawat pasir, jerawat batu, seangkat jerawat lah) , bantu memudarkan jeragat, mencerahkn kulit, masalah kulit sunbur, kulit melecur . . 🌞 yg ni paling best.. Dia membantu utk elak kulit terkena sinaran matahari. So kalau xpakai sunblock kulit xakan gelap dan xpedih serta xterbakar. . . Boleh kata kn kolagen ni cover dari hujung rambut sampai la hujung kuku.. . . Next Story Cik Roses ceta pasal isi kandungan Kolagen GPS ok 😘 . . #beautycartel #facialhomespa #facialtreatment #facialspa #facial #instantresults #Pimples #Vshape #Lifting #EternalBeauty #jeragat #pigmentation #BandarBaruBangi #selangor #kajang #Seremban #Putrajaya #Cyberjaya #KualaLumpur #ShahAlam #Klang #Serdang #SeriKembangan #Cheras #NegeriSembilan

Dengan penggunaan yang konsisten, InsyaAllah dapat memudarkan parut pada wajah. Tak salah mencuba. Lagipun #serisoap tak mahal. RM29 boleh tahan 2-3bulan. Mampu milik sangat. Tak perlu lagi pakai pencuci muka yg ada bahan kimia. Selamat! Whatsapp 017-2995939 #seriempirenerry #seribeauty #serisoap #sabuntomato #kulitcantik #flawless #sabunviral #jerawat #jeragat #kulitkering #poriterbuka #kulitcantik #putih #codboleh #posboleh #codputrajaya #putrajaya #bandarbarubangi #sgmerab #mardiserdang #upmserdang #uniten #iukl #llm #igermalaysia #instagram #igermy #review

Hai semua 🤗🤗 . Alhamdulillah nie kita dah gantung cantik2 nie senang korang nak pilih semua nie READY STOCK tauu ‼️ . Banyak design yang lawa2 korang suka yang mana cepat order sebelum habis 😃😃 . . #earings #earingmurah #earinglovers #earinghijab #earingviral #jualanmurah #borongmurah #aksesori #codbangi #bandarbarubangi #codbangikajang #earingmalaysia #sayajualmurah #earinglovers #earingcollection #earingcantik #viral #malaysia